21 Mart 2016 Pazartesi

+1 down farkındayız!

    Bugün 21 .03. 2016... 

    Hiç bir arkadaşınızı sarı saçlı diye, yeşil gözlü diye, uzun boylu diye veya elleri büyük diye sevmekten vazgeçtiniz mi? İçinizde kaçınız gerçek iq seviyesini biliyor? Peki yarın vücudunuzun size ihanet edip kanser olmayacağınızın garantisi var mı ? Boyum uzun diye beni sevmeyen var mı dostlarım? 

    Kromozomun fazlası da tıpkı kan grubunuzun farklı olması kadar doğal.. kan grubu sizinle aynı olmadığı için küstüğünüz biri var mı ? Olur mu öyle saçmalık dediğimizi duyar gibiyim. Peki kromozom farklı olduğunda neden böylesiniz? 

    Bugün herkes aynı konuyu paylaştı sosyal medyada. .. +1 farkla tıpkı sizin gibiyiz, gerçek dostlar kromozom saymaz   vs... bazı arkadaşlarımın canı gönülden nu paylaşımları yaptığını,gerçekten duyarlı olduğunu biliyorum .. ama bunu paylaşan büyük bir kesimin de çocuğunu aynı sınıfta okutmak istemeyen, aynı parkta oynatmayan, onlara farklı olduklarını saçma sapan bakışları ile hisettirenler olduğunu biliyorum.

    Her yıl 8 mart dünya kadınlar gününü kutlarız ,sonra gider karımızı keseriz, her yıl sevgililer gününde önüne güller serer, bizden ayrılınca çeker vururuz, her sene anneler gününü kutlarız ama sonra annemizi yanımıza alıp bakmayız, her sene babalar gününü kutlar, malını mülkünü üstümüze alınca huzur evine bırakırız yavru kedi gibi... bugün de bazı kesim için öyle birgün... bugün FARKINDAYIZ diye bas bas paylaşımlar,yürüyüşler vs... yarın " ben oğlumun onunla aynı sınıfta okumasını " İSTEMEYİZ !

    Bugün de diğer önemli günler gibi usulden var olmasın olur mu ? Bişeyin farkına varmaktansa, farkında olduğunuz bu durumda destek olun♡ 

#işteşimdifarklıyım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder