5 Şubat 2016 Cuma

+1 down herkesin hikayesi...

bir msj geldi bugün, bir down annesi... "yazılarınızı okudum, okudukça şaşırdım, ne kadar benim cümlelerim, hissettiklerim aynı, duam aynı ....."  diye başlamış. bir yandan sevindim, hissettiklerimi anlayan büyük bir kesim var diye, bir yandan üzüldüm birileri daha benim çektiğim sıkıntılı günleri çekiyor diye. 

başka bir msj geldi, " ne kadar esprili anlatmışsınız, bayıldım" diyor. bir de inci yi görseniz daha da bayılırsınız diyorum,çok tatlı... esprili söylemezsek azalır mı sıkıntımız? paylaşmazsak geçer mi bu günler? 

bana her ulaşanın hikayesi aslında bambaşka ama sebep aynı,+1... o bir kromozomun yaptığına da bak.. kimisi reflüden kilo alamıyor, halbuki kilo alıp açık kalp ameliyatına girmesi ve hayata tutunması gerek...  daha 40günlük...kimisi 8 ay olmuş yoğun bakımda ve daha evine geleli 20 gün olmuş,anneciğinin sözlerine inanamazsınız "benim bugünlere şükredecek çok sebebim var"... siz düşünün 8 ayda neler yaşamış... 

bir arkadaşım vardı üniversitede, öyle güzel bir mesaj attı ki, Yeşimcim. okuyorsun biliyorum.. ağladım okurken.. "bana bir tokat attın kendime geldim, meğer ne basit başarılara seviniyormuşuz" demiş.. çünkü karşısında çocuğu oyuncak tutunca ağlayan bir anne vardı artık. ne dertsizmişiz Yeşimcim o yıllarda.. 

lan jalem sen de okuyorsun biliyorum. bugün geldi Duygum.. " her gün sen ne yazdın diye face i açıyorum, senin profiline giriyorum,yazın varsa okuyup çıkıyorum,yoksa yazmamış daha diyip kapatıyorum" dedi :)

destek mesajlarını, iltifatlarınızı, güzel cümlelerinizi, İnci'me yazdığınız sevgi sözcüklerinizi tek tek yazmayacağım, şımartmayın lan bizi :)   ama şunu söyleyeceğim sadece, iyi ki yazmışım,iyi ki okumuşsunuz, beni anlamanıza meğer ne çok ihtiyacım varmış...  çoktandır görmediğim, konuşmadığım herkesten duyduklarıma ne çok ihtiyacım varmış...  saç dökülmesine de iyi gelir misiniz a dostlar :)  şayet kel kalmaya ramak kaldı... güzel sözler saç bile çıkartır bende inanıyorum, iyi ki varsınız...

2 yorum:

  1. Aynı ben . Hergün işten geldiğimde yada serviste açıp bakıyorum profiline girip yazdın mi diye kontrol ediyorum. Benim okuduğum bir roman bir hikaye gibi oldu okumaktan keyif alıyorum hayatın her gerçeğini an ve an yaşıyorum okurken. Bizimde bebeğimiz var bildiğin üzere arkadaşım. Her geçen gün yaptıklarını gördükçe mutlu oluyorum ve sen bir çok annenin duygularına tercüman olarak bir çok hissi bir arada yaşıyorsun. Her okuduğum da aklıma getirdiğimde yavrun için dua ediyorum. Eminim ki benim gibi okuyan herkes dua ediyor.

    YanıtlaSil
  2. Aynı ben . Hergün işten geldiğimde yada serviste açıp bakıyorum profiline girip yazdın mi diye kontrol ediyorum. Benim okuduğum bir roman bir hikaye gibi oldu okumaktan keyif alıyorum hayatın her gerçeğini an ve an yaşıyorum okurken. Bizimde bebeğimiz var bildiğin üzere arkadaşım. Her geçen gün yaptıklarını gördükçe mutlu oluyorum ve sen bir çok annenin duygularına tercüman olarak bir çok hissi bir arada yaşıyorsun. Her okuduğum da aklıma getirdiğimde yavrun için dua ediyorum. Eminim ki benim gibi okuyan herkes dua ediyor.

    YanıtlaSil